Close

Core training en rugschool

Bij core stability wordt in eerste instantie gewerkt aan de motorische controle van zowel lokale als het globale spiersysteem.

Van hieruit wordt verder uitgebouwd naar functionele oefentherapie met als doel om de algemene belastbaarheid van het lichaam te verhogen.

Core stability kan een onderdeel zijn van een behandeling naar noodzaak van het behandelingsdoel met de mogelijkheid om door te stromen naar groepslessen.

Deze groepslessen worden gegeven op donderdag om 20u15. Instappen kan ongeacht het niveau. Er wordt geoefend op je eigen tempo onder deskundige begeleiding van onze sportkinesitherapeuten Toon Vanderkruys en/of Jonathan Milbou. 

Het maximum aantal deelnemers is 8 en het tarief bedraagt 10 euro per les.  Inschrijven kan telefonisch of via email naar info@fiksgroepspraktijk.be

De core lessen kunnen ook op verplaatsing gegeven worden zoals we reeds doen voor o.a. triatlonclub FM team, Atlas Copco, …

Meer informatie over core training op verplaatsing: info@fiksgroepspraktijk.be

 

!! LET OP: Om wille van de nieuwste maatregelen omtrent Covid – 19 worden er momenteel GEEN core lessen georganiseerd in de praktijk. We hopen dit zo snel mogelijk terug te kunnen opstarten.