Close

Yoga lessen

!! NIEUW !! NIEUW !! NIEUW !!

Vanaf heden kan u bij ons weer terecht voor yogalessen van 09:00 uur tot 10:00 uur en van 10:15 uur tot 11:15uur. 

Een rustige Hatha yoga om 09:00 uur met het accent op concentratie en ademhaling, er wordt tijdens deze sessie gewerkt aan de controle van bewegingen op het ademritme. Hierdoor zal het zenuwstelsel gemakkelijk kalmeren. 

Om 10:15 uur start de Vinyasa die zal bestaan uit het opbouwen naar 1 of meerdere “flows” of reeksen van aan elkaar gekoppelde bewegingen die we vloeiend uitvoeren. Dit type yoga zal onder andere het zenuwstelsel en de spieren stimuleren zodat zij nadien volledig tot rust kunnen komen. Deze sessie is ook toegankelijk voor iedereen die zich graag sterk, maar vooral soepeler wil voelen.

Iedereen is welkom om te starten of in te pikken wanneer hij/ zij wenst. De lessen worden u aangeboden door Nagaïa Van Dessel, Yogi met een grote passie voor het menselijke lichaam en meer dan zes jaren ervaring in het lesgeven.

Voor meer info kijk/ volg ze via Instagram https://www.instagram.com/nagaiyoga/ en facebook: https://www.facebook.com/Nagaia.yoga

Je kan je plekje reserveren door even in te schrijven via de link https://www.momoyoga.com/nagaiyoga/teacher-profile  waar je terechtkomt op het online boekingsplatform van de lesgeefster. Je kan hier ook de prijzen van de beurtenkaarten vinden.